Copertine Balcon

Copertine Retractabile Cu Role

Copertinele Retractabile cu Role se folosesc in principal pentru umbrire balcoanelor,chiar si la inaltimi mari!

Se monteaza cu prinderea in general de tavanul format de balconul de deasupra si se extind intr-un unghi de aproape 45 de grade plan vertical.

Copertine Balcon
Copertine Balcon

Ghidaje din aluminiu

Copertinele cu Role folosesc ghidaje pentru a intinde sau retracta materialul, ce-i confera rezistenta ridicata la vant,facand acest sistem cea mai buna solutie de umbrire pentru balcoane la inaltime.

  • rezistenta la vant
  • umbrire Ridicata
  • functionalitate Simpla
Copertine Balcon

Role glisare din teflon

Pentru o rezistenta ridicata in timp , copertinele retractabile cu role folosesc role invelite in teflon ce gliseaza pe barele de ghidaj din aluminiu. Acest sistem e simplu si rezistent la vant, dar totodata usor de manevrat.

Copertine Balcon

Carlige de ancorare integrate in sistem

Pentru a asigura rezistenta ridicata la vant, sistemul se ancoreaza in partea de jos folosindu-va de carlige special create si parte din sistem. Aceasta ancorare inferioara se fac la distanta de balustrada balconului, astfel chiar si cu copertina coborata veti avea indeajuns spatiu de aerisire.

Copertine Balcon

Rezistente la vant

Pentru o rezistenta in timp a copertinei retractabile, toate variantele cu actionare manuala folosesc mecanisme capsulate ce asigura o actionarea usoara indiferent de dimensiunea copertinei.

Galerie foto copertine retractabile cu role pentru terasa si balcon

Preturile sunt stabilite pe dimensiuni.
Pentru ofertare va rugam completati formularul de contact, sau contactati-ne telefonic.