Copertine Verticale

Copertine retractabile verticale

Copertinele verticale se folosesc la balcoane sau terase si au rol sa protejeze balcoanele sau orice alt spatiu pe verticala de curentii de aer, praf, soare si ploaie, si ofera un plus de intimitate chiar si in exteriorul casei.

Protectia UV, reducerea temperaturii cat si impermeabilitatea la ploaie este oferita de panza textil-acrylica tratata cu teflon.

Copertine Verticale
Copertine Verticale

Umbrire pe verticala

Nu numai ca obtineti un spatiu umbrit dar castigati si intimitate, iar alegand din gama de materiale textile puteti obtine si un perete vertical cu un design aparte

  • Rezistente la vant
  • Umbrire Ridicata
  • Functionalitate Simpla
Copertine Verticale

Materiale Textile Cu Protectie UV

Materialul textil folosit la copertine retractabile are factorul de protectia UV 40, 60 sau 80, in functie de culoarea aleasa, reduce temperatura semnificativ si protejeaza de ploaie datorita tratari materialului cu teflon.

Copertine Verticale

Carlige de ancorare

Retractarea copertinelor verticale se face prin actionarea tamburului de rulare a materialului, ghidarea ramane doar pe baza contragreutatii din partea de jos a copertinei, tensionarea in pozitia deschis se face cu ajutorul carligelor in care se ancoreaza contragreutatea, materialul copertinei se ruleaza pe un tambur cu actionare manuala cu manivela.

Galerie foto copertine retractabile verticale terasa sau balcon

Preturile sunt stabilite pe dimensiuni.
Pentru ofertare va rugam completati formularul de contact, sau contactati-ne telefonic.