Marchize Retractabile

Marchize retractabile

Marchizele retractabile sunt folosite la ferestrele sau intrarile caselor, rolul acestui sistem marchize este de a proteja de razele solare, si de ploaie.

Marchize Retractabile
Marchize Retractabile

Umbrirea ferestrelor

Principala caracteristica a marchizelor retractabile montate la ferestre este ca impiedica razele solare directe sa patrunda in interior, dar lasa totusi lumina indirecta sa lumineze camera, astfel marchizele reduc temperaturile in interior dar fara sa afecteze cantitatea de lumina ce patrunde.

 

 

Marchize Retractabile

Protectie impotriva ploii

Pentru ca materialul folosit la marchize este impermeabil , acestea protejeaza, pe langa razele solare directe, si de ploaia ce ar fi ajuns pe ferestre sau usile de la intrare.

Atunci cand nu e nevoie de protectie sau incazul in care se doreste cat mai mult soare in interior, aceste marchize retractabile se pot plia prin actionarea snurului, eliberand in totalitate spatiul.

Marchize Retractabile

Material impermebil

 

Materialul textil folosit la marchizele retractabile are factorul de protectia UV 40, 60 sau 80, in functie de culoarea aleasa, reduce temperatura semnificativ, si protejeaza de ploaie datorita tratarii materialului cu teflon.

 

Marchize Retractabile

Cadru de aluminiu

Toate marchizele comercializate de noi au cadru metalic de aluminiu. Cele 5 spite de aluminiu ii vor oferi o rezistenta ridicata la intemperii, dar in acelasi timp asigura plierea marchizei fara a fi necesara o forta fizica majora

Marchize Retractabile

Forma de arcada

Daca ferestrele dvs au forma de arcada, stati fara griji! Folosind varianta de marchize arcadice puteti proteja de razele solare si ploaie chiar si aceste ferestre fara sa afectati aspectul arhitectural al casei

Galerie foto marchize retractabile

Preturile sunt stabilite pe dimensiuni.
Pentru ofertare va rugam completati formularul de contact, sau contactati-ne telefonic.