Pergole de Vara

Pergole retractabile de vara

Pergolele retractabile cu structura aluminiu si material rulabil, sunt create pentru acoperirea teraselor de dimeniuni mari,a teraselor ce sunt orientate catre apus sau rasarit sau pentru terase unde curentii de aer sunt puternici, fiind o alternativa de umbrire, rezistenta la vant, fata de copertinele retractabile clasice, de aceea sunt numite si copertine cu ghidaje laterale.

Pergole de Vara
Pergole de Vara

Umbrire si pe verticala

Principala caracteristica a acestui sistem este culisarea materialului de-a lungul ghidajelor atat pe orizontala cat si pe verticala! Acest lucru asigura mai ales umbrirea teraselor orientate catre vest sau est

Pergole de Vara

Design Curbat

Design-ul curbat nu numai ca da o nota de eleganta pergolei , dar ajuta si la transitionarea materialului din plan orizontal in plan vertical.

Pergole de Vara

Rezistenta la vant ridicata

Ancorarea in partea din fata a frontalului ajuta pe langa tensionarea materialului si la ridicarea rezistentei la vant- facand din pergola de vara o optiune de umbrire in comparatie cu copertinele,cea mai buna alegere pentru terasele expuse la vant sau terasele la inaltimi.

Pergole de Vara

Dimensiuni foarte mari

Pentru umbrirea teraselor de dimensiuni mari si foarte mari, pergola retractabila de vara vine echipata cu suport balans tambur pentru dimensiuni mai mari de 6m lungime! Acest suport asigura tensionarea materialului si rezistenta pergolei

Galerie foto

Preturile sunt stabilite pe dimensiuni.
Pentru ofertare va rugam completati formularul de contact, sau contactati-ne telefonic.