Plastic Transparent Bride

Folie transparenta cu bride

Folia transparenta cu bride se foloseste pentru inchideri terase sau foisoare, se monteaza in general pe structura de lemn. Folia transparenta este intarita de jur imprejur cu pvc cu insertie, creaza efect de sera, creste temperatura in spatiul unde este folosit, scopul foliei transparente este de a proteja de zapada, ploaie,vant  si zapada

Plastic Transparent Bride
Plastic Transparent Bride

Orice forma

Principala caracteristica a foliei transparente cu bride este ca se poate executa in orice forma, de jur imprejur se capseaza inele ovale ce se vor bloca in bridele rotative.Este folosit in general pe structuri din lemn, acolo unde nu exista o dreptunghiularitate a constructiei ce trebuie protejata, sau pentru dimensiuni mici deoarece prinderea de jur imprejur cu bride, elimina spatiile ce pot ramane goale.

Plastic Transparent Bride

Cureluse de prindere

Si aceasta varianta cu folie transparenta permite eliberarea spatiului protejat prin actionarea bridelor, si impachetarea foliei transparente in partea sus, unde se va prinde cu cureluse.

Plastic Transparent Bride

Bride in diferite culori

Atat intaritura foliei transparente  cat si bridele de prindere pot fi in diferite culori pentru un design mai bun.Folia transparenta se ruleaza manual iar in partea de sus se prinde in cureluse sau se poate demonta complet.

Dimensiunile maxime pentru o rezistenta sporita la vant este de 4m x 3mh

Galerie foto sistem plastic transparent cu bride

Preturile sunt stabilite pe dimensiuni.
Pentru ofertare va rugam completati formularul de contact, sau contactati-ne telefonic.