[njwa_button id="1678"]

Rulouri Transparente Simple

  Rulourile transparente simple se folosesc pentru inchiderea teraselor, foisoarelor sau a balcoanelor cu rolul de a proteja de zapada, vant si ploaie.

Actionare simpla cu manivela

Principala caracteristica a rulourilor transparente simple este actionarea rapida. Fiind actionat cu o manivela este o solutie rapida de inchis terase oricand cand vremea se inrautateste, nu doar pe timpul iernii atunci cand rulourile vor sta cel mai probabil intinse.  Rularea foliei transparente se face pe un tambur,  torsonarea sistemului este asigurata de carligele din partea de jos  in care se ancoreaza contragreutatea.

Contragreutate Vopsita Electrostatica

In partea inferioara rulourile transparente au o bara metalica vopsita electrostatica, cu capace pentru a nu patrunde apa si ancorare inferioara folosind carlige de ancoare

Sort in partea inferioara

Toate rulouri transparente produse si comercializate de TehnoTenda au sort in partea inferioara pentru a spori gradul de etansare ! 

Straifuri Transparente

Pentru sporirea etanseitatii rulourilor transparente , coasem arici pe lateralele rulourilor si unim un rulou cu altul cu straifuri transparente pastrand la maxim transparenta lor

+4 0728 938 435