Prezentarea companiei

TehnoTenda

Tehno Tenda s-a infiintat în anul 2013, pentru a oferi clienților consultanță, execuție și montaj pentru sisteme de umbrire cu copertine retractabile, pergole mobile precum și închideri terase cu folie transparenta sau cu sticlă glisantă.

Producem si comercializam sisteme din folie transparenta pentru inchideri terase,balcoane si foisoare

Produse pentru acoperirea teraselor,copertine si marchize retractabile,pergole mobile,actionarea manuala sau automatizate.

Folosim materiale impermeabile pentru sistemele de umbrire din import precum Grecia și Italia, studiind comportamentul acestora în țara noastră am adus îmbunătățiri acestora.

Prezentarea companiei

Știm ca pentru a construi o reputație este nevoie de timp, iar cei 10 ani de experiență ne îndreptățesc să credem ca suntem pe drumul cel bun.

Comunicare si experienta de peste 10 ani sunt foarte importante pentru noi; gasim solutia optima pentru cerintele fiecarui client.

Pentru o maxima eficienta in utilizarea produselor noastre pentru noi este foarte inportanta executia si montajul sistemelor de aceia oferim o garantie intre 1-4 ani in functie de produsul dorit.

Suntem decisi sa ne dezvoltam, actionand cu responsabilitate, seriozitate si profesionalism.

Materiale folosite pentru copertine si marchize retractabile, sunt aduse din U.E., au o garantie de pana la 4 ani, protectie uv 80%in functie de culoarea materialului. Materiale sunt impermeabile, rezistente la decolorare.

TehnoTenda executa montaje de copertine si marchize retractabile,inchideri terase cu folie transparenta si sticla glisanta cu banda magnetica.

Aici aveti o parte din lucrarile efectuate de catre societatea noastra, poze efectuate cu acordul clientilor .

Prezentarea companiei

Portofoliu lucrari de umbrire si inchidere terase sau balcoane